Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & retourneren

  Verzenden

  Vandaag voor 15:00 besteld is morgen in huis!

  Speelgoed-cadeau.nl heeft al zijn producten op voorraad. Tenzij dit expliciet word vermeld op de website. Dit heeft het grote voordeel dat wij direct aan u kunnen leveren. Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt, gaan we hem direct voor u inpakken. speelgoed-cadeau.nl is het enige bedrijf in Nederland dat u zo veel speelgoed direct uit voorraad kan leveren. 

  We doen ons uiterste best om alle producten de volgende dag te leveren. Het kan voorkomen dat dit niet altijd gehaald word. Wacht u rustig af. We doen ons uiterste best alles op tijd bij de klanten te krijgen. Twijfelt u over uw aankoop of heeft u andere vragen? neem dan uiteraard contact met ons op! 

  Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

  Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of andere vervoerder. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

   

  Bedenktijd/retour

  Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na ontvangst dient u een retourmelding te maken.

  speelgoed-cadeau.nl houdt een retourtermijn (ook wel ‘zichttermijn’ of ‘bedenktijd’) aan van 14 dagen na levering bij bestellingen in de webwinkel. Wanneer u het product voor meer heeft gebruikt dan nodig is om te beoordelen of u het product wilt houden, kunt u alsnog gebruik maken van uw retourrecht. Echter bent u dan wel aansprakelijk voor de waardevermindering van het product. U heeft nadat u heeft aangegeven gebruik te maken van uw retourrecht 7 dagen om het product te retourneren.

  speelgoed-cadeau.nl heeft een aantal richtlijnen opgesteld voor als de klant een product wil retourneren met volledige vergoeding: 

  • Met het product zijn geen activiteiten uitgevoerd die deze enigerlei beschadigen of gebruikssporen hebben veroorzaakt; 
  • Producten mogen worden geretourneerd zolang het beschermende plastic niet verwijderd is van de verpakking; 
  • Geopende artikelen mogen niet geretourneerd worden.
  • Alle accessoires die bij het product bij levering aanwezig waren, dienen ook geretourneerd te zijn. 

  Indien u niet voldoet aan één of meerdere van bovenstaande voorwaarden, dan kunt u alsnog uw product retourneren. Echter zullen wij dan wel kosten doorrekenen voor de waardevermindering van het geretourneerde product. U kunt voordat u een product retourneert bij onze klantenservice de kosten opvragen.

   

  Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

   

  Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Houd rekening met een langere levertijd in verband met het wijzigen van het afleveradres.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen